Arco Cosmetici


Cég bemutatkozás


aziendaImg Az Arco Cosmetici céget 1980-ban alapították. Kezdetben kisebb gyárként működött, mely szőrtelenítő termékeket, gyantákat és magas minőségű kozmetikumokat állított elő. Alapítását követő 10 évben a cég sikeresen terjeszkedett és fejlődött a mai több mint 5000 négyzetméteres ipari komplexummá. Így a legmodernebb technológiával felszerelt cégek egyikévé váltak. A céget egy család alapította, akik több mint 30 évnyi vállalkozói tapasztalattal rendelkeztek már az alapításkor. Marco, Ivan, Gabriella és Cristina hozták létre az Arco Cosmetici-t és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nemzetközi piacon továbbra is kiváló minőségű termékeikről és megbízhatóságukról legyenek híresek. A család szenvedélyes és motivált munkájának a gyümölcse ez a folyamatosan, sikeresen növekvő és fejlődő cég, mely az általuk gyártott termékeken is megmutatkozik.

Italy mapG. DonizettiMilánótól csupán 50 km-re északra  – az  észak olaszországi  Lombardia tartományban -fekvő  Bergamo városa  nemcsak a világhírű operakomponista G. Donizetti szülővárosaként, hanem gazdag tudományos és művészeti intézeteiről is világhírű. Fejlett iparának és élénk kereskedelmének köszönhetően is  előkelő  helyet foglal el az olasz városok közt. Itt a festői Alpok lábánál húzódó Bergamo modern ipari negyedében található az ARCO COSMETICI gyár korszerű épülete is.

 

Kutatások és fejlesztések


Ricerca-e-sviluppoA kutató és fejlesztő labor egészen a 80-as évekig nyúlik vissza. Az Arco Cosmetici-hez kémiai és fizikai laboratóriumokkal, kísérletek végzésére alkalmas külön termekkel és gyakorlati részleggel is rendelkezik. A laboratóriumban fejlesztő fizikusok, kémikusok analizálják a minőségi alapanyagokat és gondoskodnak a kutatásokról, valamint tesztelik és fejlesztik az új befejezett termékeket. Az Arco Cosmetici lehetővé teszi, hogy ne csak tesztelje termékeit a legkülönbözőbb feltétekkel, mint például – extrém hőmérsékleteken történő tesztelés, allergia teszt, hatékonyság teszt, melyek előfeltételek a Kelet-Európai disztribútorok számára – hanem lehetőséget biztosít a vásárlóknak a termékek értékelésére és gyakorlati kipróbálására.

Gyártás


Produzione

Az Arco Cosmetici köszönhetően 30 évnyi fejlesztésnek és minőségi gyártásnak kiváló pozíciót tölt be a nemzetközi és hazai piacon, leginkább kreatív jelzővel emlegetik őket, mivel professzionális és természetes kozmetikumokat biztosítanak a szépségipar különböző ágainak.

A kifinomultság és funkcionalitás az Arco Cosmetici egyik két legfőbb jellemzői, így termékei igen keresettek az igényes és jó szakemberek körében, akiknek fontos, hogy az általuk használt termékek természetes növényi hatóanyagokat tartalmazzanak.

A MADE IN ITALY termelési folyamat büszkélkedhet az UNIPRO megbízhatósági programmal és minden termék a saját laboratóriumukban lett gyártva, így különös hangsúlyt fektetnek a magas minőség elérésére. Kiváló ár/érték arányt kínál köszönhetően a legfejlettebb gyártási technológiáknak.

Minőség ellenőrzés


controllo-qualitaAz Arco Cosmetici gyártócég együtt működik az UNIPRO rendszerrel.

Az Arco minőség azt jelenti, hogy minden partnernek, vásárlónak segítenek a világ bármely részén, és folyamatosan fejlesztik a cég gyártási folyamatait.

Ez a fajta fejlődés és az új gyártási folyamatok bevezetése hozzájárul annak a nagyon fontos célnak az elérésében, hogy a cég megfeleljen minden előírásnak, melyek a jó és minőségi gyártókat jellemzik.

A cég minden tevékenységét – tervezés, vásárlás, új fejlesztések, gyártás, szolgáltatás – a legmagasabb minőségi kritérium szerint állítja be.

Egyetemi professzorok, mint például Zadeh professzor, aki a fitokozmetikának és a kozmetikai technológiáknak a tudósa a Ferrara-i egyetemről képviseli a céget és állandó tanácsadónk.

Korábban már említettük, hogy az Arco Cosmetici része az UNIPRO csapatának, így együttes erővel dolgoznak a megfelelő magas minőségű termékek gyártásán. Ez komoly segítséget és háttér tudást jelent a kutatások és előállítások területén. Szintén aktívan együttműködnek a műszaki és tudományos területeken, ezáltal mindig napra készek a legújabb előírások, legújabb technológiák és szervezés területén.