WELLNESS MASSZÁZS – masszázsgömbökkel


Thermoboule

A használata előtt melegítsük fel. Egy konzerv gyanta melegítőbe öntsünk vizet és állítsuk be a megfelelő hőmérsékletre, ha felmelegedett 45°C-ra a víz, akkor beletehetjük a gömböket, 5 percre lesz szükség, hogy felvegye a hőmérsékletet. Ez pont az az ideális hőmérséklet, ami nem égeti a vendéget és kellemes érzést hagy maga után.  Azonban a meleg masszázsgömböket nem csak a kellemes wellness élményért alkalmazzuk, hanem mert fokozza a hatóanyagok felszívódását és a vendég vérkeringését, ezzel fokozni tudjuk a kezelés hatékonyságát.

Thermokristal

A használata előtt melegítsük fel. Egy konzerv gyanta melegítőbe öntsünk vizet és állítsuk be a megfelelő hőmérsékletre, ha felmelegedett 45°C-ra a víz, akkor beletehetjük a gömböket, 5 percre lesz szükség, hogy felvegye a hőmérsékletet. Ez pont az az ideális hőmérséklet, ami nem égeti a vendéget és kellemes érzést hagy maga után. Azonban a meleg masszázsgömböket nem csak a kellemes wellness élményért alkalmazzuk, hanem mert fokozza a hatóanyagok felszívódását és a vendég vérkeringését, ezzel fokozni tudjuk a kezelés hatékonyságát.  Speciális kialakításának, lapos csúcsban végződő fejének köszönhetően stimulálni tudjuk az idegkilépési- és energia pontokat, ezáltal fokozzuk a relaxációt és a feltöltődést.

Boule Freezer

A használata előtt 2 órával, saját csomagolásában helyezzük be a mélyhűtőbe. Majd vegyük ki a mélyhűtőből és mossuk le róla a lehetséges jég kristályokat, mielőtt használnánk. Kiválóan alkalmas anti-aging kezelésekhez, feszesítésre és tonizálásra. Összehúzza a pórusokat, így bezárja a hatóanyagokat a bőrbe, így segítve azok felszívódását. Ezzel a hideg masszázsgömbbel gyorsabb mozdulatokkal dolgozunk, mint a meleggel. Fantasztikus frissítő és energizáló hatása van.

Ismerjük már mindannyian a hideg és a meleg pozitív hatását a bőrre és a lélekre egyaránt. Az ARCO Cosmetici masszázsgömbjeinek különlegessége a kialakításukban és a felhasznált anyagokban rejlik. Nagyon kellemes és nyugtató érzést hagy maga után, a vendégek teljesen ellazulnak és élvezik ezt a természetes és egyszerű wellness élményt. Jelenlegi rohanó világunkban minden embernek jól esik egy kis extra kedvesség, kényeztetés Ön is ajándékozza meg vele vendégeit!

Most előre összeállított csomagjaink lehetőséget adnak, hogy kedvezményes áron juthasson hozzá a wellness masszázsgömbökhöz:

Vásárlás

Használatuk:

Használhatjuk arcon, testen vagy akár kéz- vagy lábfej masszírozásánál is. A szépségipar számos területén alkalmazhatjuk ezt a wellness élményt.

Az iskola masszázs alapjaival egyezik meg a gömb masszázs is. Simító és körkörös mozdulatokkal tudjuk felépíteni a wellness masszázsunkat.